Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Damp & Dampsugere til fødevareproduktion

Damp 180°C til rengøring i produktionen

Damp og dampsugere, er siden 1991 blevet udviklet og forbedret frem mod 2019 til mere effektive rengørings desinficering uden brug af kemikalier. Brug af maskinerne er hyppigere blevet brugt til at forbedre driftsmæssige løsninger i fødevare produktion og Pharma produktion. Nogle af maskinerne fra CryoCIP, er Medical godkendt eller HACCP godkendt. CryoCIP damp maskinerne arbejder med temp. på 180°C og tryk på 10 Bar. maskinerne arbejder i 220v-380v i 3200 W – 10800 W. De micro klude som anvendes til fødevare / Pharma produktion er tætmasket og fnugfri.

Eks. på områder i driften som øger driftstiden:

  • Limanlæg og karton rejser
  • Pakke og foldemaskiner til emballager/indpakninger til fødevare produktion
  • Automatisk rengøring af bånd systemer uden brug af kemikalier.
  • Kontaminering af andre produkter. osv.

Andre løsninger som daglig rengøring og vedligeholdelse kan få gavn af en dampløsning som en del af daglig drift.

Mindre vand – mindre kemikalier – mindre energi – mindre CO2 udslip – Mere / bedre ren.

Cost bennefit analyse

For at kunne finde ud af om produktionen kan hente tid i driften ved at anvende damp og dampsugere, vil det være en god indgangsvinkel at få foretaget en cost bennefit analyse. CryoCIP udarbejder gratis og efter aftale en cost bennefit analyse for din virksomhed. For CryoCIP, drejer det sig om, at vi skal løse problemer for vores kunde og det skal give vores kunde en økonomisk gevinst.

  • Har du løst til et uvildigt møde med en af vores sælgere, kan du kontakte os på tlf.: 75 92 81 00 eller mail info@cryocip.dk og aftale et tidspunkt, som kunne passe dig, at vi kunne komme forbi din virksomhed.
 
%d bloggers like this: