Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Dansk Rengøringsudstyr

Miljøvenlige damp og våd støvsugere

Dansk Rengøringsudstyr ApS, er blevet en del af CryoCIP ApS. Formålet med det, er at CryoCIP, vil beskæftige sig med automationer, eksport og import, indenfor Rengøringsudstyr til industrien. Dansk Rengøringsudstyr, vil primært forsyne de danske kunder med højteknologiske damp og tørdamp løsninger, ligesom man også vil udbygge dampstøvsuge løsninger, idet flere internationale undersøgelser, har vist at man kan forbedre indeklimaet markant med tørdamp og dampsugere.

Tørdamp, specificeres af andre forskere, som temperatur over 140°C. Således at dampen, når den overstiger 140°C har en udtørrende effekt. det betyder at den ikke kan skade en bygningsdel. Det er derfor vigtigt, at maskinen som bruges til rengøring altid har et arbejdsområde imellem 140°C – 180°C, idet så sikrere man sig at en bygning ikke tager skade af evt. fugtskader.

Forkert damp kan skade

Da, kvaliteten af den damp som fremstilles, skal være af en høj temperatur fra 140°C til 180°C, er det vigtigt at maskinen er serviceret og opfylder kravene til kvaliteten.

Damp og dampsugere, bruges ofte til at rengøre vægge, gulve, lofter, toiletter, emhætter, komfur, kloaker, riste, tæpper, bakterie og skimmel.

De fleste som anvender damp og dampsugere, er ofte miljøbeviste, idet man ønsker at minimere kemikalier forbruget, samt nedsætte vandforbruget, således sikre de bedre klima og udleder mindre CO2.

176°C damp sikrere overfladen desinficeret med høj temperatur med eller uden brug af kemikalier

Hospitaler og kliniker, er så småt begyndt at anvende damp og sug i deres rengørings proces. Det sikre høj og ensartet kvalitet.

 
%d bloggers like this: