Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Fjern skimmel med damp

mindst 150°C til Skimmel behandling

Hvis ikke udstyret laverer mindst 150°C ved min. 5 bar tryk, vil det skade dit indeklima, idet når temperatyren ikke når mindst 150°C vil denne tilføre fugt til bygningen i stedet for at udtørre. det kan få alvorlige problemer i fugt i bygningen som kan skade bygningsdele og det vil kunne skade indeklimaet idet her ville kunne opstå skimmel, som vil have helbredsmæssige konsekvenser for brugerne.

For ikke at skade bygningsdelen skal temperaturen være konstant over 140°C. Flere internationale rapporter viser at temperatur over 140°C udtørre dampen, så der  ikke opstår fugt i bygningsdelen. Hvis temperaturen kommer under 140°C vil der dannes fugt og kondens i bygningsdelen og dermed vil man øge changen for at der kommer skimmel igen. Det er derfor vigtigt, at den maskine, man anvender leverer den højeste temperatur.

Det er ikke volt størrelsen eller kwh, som man skal måle om maskinen leverer den korrekte temperatur, men derimod er det bartrykket og temperaturen som angiver den energi som man påfører overfladen. Man kan betragte ampere til kapacitet, men ikke et udtryk hvor høj temperatur.  Derimod, er det varmelegemet i maskinen som afgøre hvor høj temperatur som der kan opnås og størrelsen afgøre hvor længe temperaturen kan holde.

Temperatur / varme energi fjerner skimmel

Det er ikke volt størrelsen eller kwh, som man skal måle om maskinen leverer den korrekte temperatur, men derimod er det bartrykket og temperaturen som angiver den energi som man påfører overfladen. Man kan betragte ampere til kapacitet, men ikke et udtryk hvor høj temperatur, der er.  Derimod, er det varmelegemet i maskinen som afgøre hvor meget temperatur, der kan produceres. Det er størrelsen på beholderen, samt varmelegemet som afgøre hvor længe temperaturen kan holde.

CryoCIP damp og dampsugere, er med sine 184,1°C en af sin største i sin klasse af dampsugere.

CryoCIP ApS, kan kontaktes på 75 92 81 00 eller mail salg@cryocip.dk

 
%d bloggers like this: