Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Fjern Skimmel med tørdamp

100 % miljøvenlig.

At udfører miljøvenlig afrensning og desinficering af skimmelsvamp, er en alvorlig sag, som kræver rigtige håndværker med rigtige kompetencer. Når damp / tørdamp og dampsugere, er så effektive skyldes det at temperaturen, som skal være så høj som muligt. Når vi taler om skimmel i bygningsmaterialer, er det meget vigtigt at temperaturen overstiger konstant over 140°C. Dels fordi tiden, hvori man skal holde dampen på overfladen, skal være på kogepunktet i min. 3-6 sek. Men også fordi at høj temperatur udtørrer fugten som dampen indeholder. Hvis dampen kommer under 130° C vil det tilføre bygningen fugt og det vil skade bygningen. Det er derfor vigtigt at, de faglige håndværker anvender de rigtige maskiner, som er dem med konstant temperatur over 140° C.

Kursus i teknisk brug af damp maskiner:

For at have en effektiv virkemåde, er det vigtigt at man kender sit udstyr godt, således at man selv kan udføre daglig vedligehold (5-10 min) og ugentlig vedligehold (10-15 min) således at maskinen temperatur altid har 100% effektivitet.

Når effekten falder:

Hvis man ikke vedligeholder sin maskine korrekt, vil det have virkning af at der skal bruges længere tid pr. kvm. samt er der større mulighed for at områder ikke bliver desinficeret korrekt. Det er derfor at man dagligt følger op om maskinen opfylder temperatur og tryk betingelser. Dels vil maskinen effektivitet falde, når maskinen kalker til. Når maskinen kalker til, vil maskinens effektivitet falde. Derfor består daglig og ugentlig klargøring af afkalkning og rengøring af udstyr.

Når du medbringer en maskine til skimmel område:

Når du ankommer til skimmelområdet, er det vigtigt at din maskine er rengjort inden du ankommer. fordi hvis ikke den er rengjort, udgør den en fare for at bære på skimmelspore fra tidligere skimmel opgaver. CryoCIP anbefaler derfor at man laver egenkontrol på at maskinen er fri for tidligere skimmelspore.

Skimmel maskiner fra CryoCIP:

Tørdamp maskiner i byggeriet henvender sig til Tømrerfirmaer, murefirmaer, Malere, Entreprenører, Nedriver, Miljøsanering, Skadeservice,

Kontakt os:

CryoCIP, kan kontaktes på tlf. +45 75 92 81 00 / tlf +45 92 91 00 eller mail til kundeservice@cryocip.dk

 
%d bloggers like this: