Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00

Har du overskud ?

TM33

Skal du have afskrevet inden nytår ?

Hos CryoCIP, gør vi meget af at vores kunder har optimale forhold, når de skal købe udstyr. Derfor kan du i øjeblikket og frem til d. 31/12-2019 opnå større kontant rabatter, hvis du køber og betaler kontant.

Ring og hør prisen på det udstyr du skal bruge +45 75 92 81 00

Pristigninger i vente i 2020

Hele Europa, er i finansiel oprør. Normalt skyldes det at materialer og efterspørgelse stiger, men det er ikke tilfældet i øjeblikket. Derimod er omkostningerne i vækst. Dels er omkostningerne på de finansielle markeder stigende. At overføre betalinger imellem kontoer og betalinger til leverandører og kunder er steget i 2019 med optil 3 gange i forhold til 2018. Data sikkerhed og omkostninger til software og hardware er også stigende tendens. Og tendensen ser ud til at fortsætte i 2020 og det vil give højere priser. Og hos CryoCIP vil det betyde at vores priser pr.1/1-2020 stiger med 5%.

Hos CryoCIP, er vi meget utilfredse med at vi er tvunget at sætte vores priser op, fordi det ikke rent materiale grundlag i prisstigning, men markederne omkring os har øget omkostninger, der gør at de ligesom os er nødsaget til at sætte priserne op, hvilket gør at indkøb bliver dyrere i takt med de omkostninger som bankernes gebyrer, de skal have for transaktionerne / Abonnent mm.. Det har jo dobbelt effekt idet, det drejer sig om leverandører, kunder og deres kunder.

De Finansielle sektorer i Europa:

Med negative renter i Europa og stigende omkostninger i forbindelse med banker, samt øget offentlige udgifter, er det virksomhederne som skal betale i form af gebyrer mm. Derfor er virksomhederne nød til at sætte priserne op, på deres produkter. Hvis trenden fortsætter, vil priserne bare stige yderligere i de kommende år, indtil der er nogle politikere som får denne udvikling til at stoppe.

 
%d bloggers like this: