Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Hvordan bliver min tørdamp og sugemaskine mere effektiv.

Reparation af damp og suge maskiner.

Effektiviteten af en damp og suge maskine afhænger af om maskinen kan varme nok op. Hvis eks. damp maskinen bliver kalket til, vil effekten af temperaturen falde. Ud over at effekten falder, vil kalken også kunne blive et problem i at ventilerne blokerer og derfor ikke lukker tæt. Dette vil give energitab og nedsætte temperaturen. Det vil betyde, at selv om man tror, at der er desinficeret, vil det vise sig, at med en ATP måling ikke at være tilfældet. Og før man forkaster maskinens effekt, vil det derfor være en god idé, at få maskinen serviceret hos fagfolk, således maskinen igen kan arbejde 100% og at du som bruger kan regne med at et tryk eller temperatur, er korrekt.

Vedligehold af dit udstyr, er afhængig af det kvalitets arbejde du skal udfører. Jo varmere jo hurtigere jo bedre. Dermed hvis udstyret er dårligt vedligeholdet, kan det få følger for det arbejde du udfører. Det kan blive en ommer og det kommer til at koste ekstra tid. Derfor er vedligehold af maskinen hurtigt tjent ind igen.

CryoCIP anvender RMA standarder for servicering af maskiner. Alle maskiner bliver registreret. Alle reservedele som der anvendes på den enkelte maskine blive registreret RMA og på den måde kan vi og vores kunder måle holdbarheden på den enkelte reservedel. CryoCIP kunder kan altid få indsigt i RMA rapporten.

Det kræver special viden, samt udstyr for at kunne servicere tørdamp / damp / suge maskiner.

CryoCIP fabrikker står altid klar med ingeniør rådgivning, således at vores kunder altid er opdateret med den sidste nye viden.

Det vigtigste i at nå sine resultater, er at det udstyr man anvender opfylder de krav man stiller. forbrugeren, kan ikke leverer bedre resultater end det udstyr man har til rådighed.

 
%d bloggers like this: