Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00

Rengøring og desinfektion

Uden brug af Kemikalier

Rengøringsplan:

En rengøringsplan kan være en nyttig ting, særligt hvis der er flere ansatte i virksomheden. Rengøringsplanen skal have karakter af en arbejdsbeskrivelse. Hvis ikke der forefindes en skriftlig rengøringsplan, skal virksomheden mundtligt kunne redegøre for, hvordan der gøres rent.  Anvendes af fødevarestyrelsens eksempel på egenkontrol er i sig selv godt nok, hvis man overholder styrelsens anbefalinger.

At desinficere instrumenter til brug af fødevare:

  •  Desinfektion kan foregå i opvaskemaskine med skyllevandstemperatur på min. 80 °C.
  •  Eller desinfektion kan foregå ved overhældning med kogende vand.
  •  Eller brug tørdamp / damp støvsuger med temperatur 140°C – 180°C.
  •  Eller med et godkendt desinfektionsmiddel (HUSK! at skylle med koldt vand efter desinfektion).

Som Kontrol anbefaler Dansk Rengøringsudstyr ApS, at der kvalitets kontrolleres med CryoCIP ATP
Rengøring kontrolleres dagligt, inden produktionens begyndelse.

Ved fejl:

Er rengøring ikke i orden, gøres der rent inden opstart
Husk at der altid skal være sæbe og papir ved håndvaskene også på toilettet.

For yderligere information kan du kontakte Dansk Rengøringsudstyr ApS tlf.: 75 92 81 00

 
%d bloggers like this: