Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00
Inox 7500

Service af Damp & Damp støvsuger

Service øger din maskin drift

CryoCIP analyser viser, at hvis ikke man servicere sin damp / damp støvsuger falder effekten med optil 60% inden der er gået kort tid. Ved selv dagligt og ugentlig kan maskinen holdes på 100% effektivitet. Samtidig holder din maskine meget længere.

Effekt af ingen vedligehold

Det er meget område basseret om hvor meget vedligehold maskinen egentlig kræver. Det er nemlig kalkindholdet i vandet, som er årsagen til at maskinen falder i effekt eller at maskinen går helt i stykker. Det som sker, er at kalken begynder sig at sætte sig i tanken, hvorpå vand indhold bliver mindrer og derfor falder temperatur og tryk. Herud over slår kalken sig i stykker og sætter sig i ventiler – pumper og slanger. Det er derfor en bekosteligt affære ikke at holde vedligeholdelse, dels fordi det er dyrere at udskifte delen end selve delen koster og mange gange kan det slet ikke betale sig, medmindre man har en fastpris aftale som for eks. en års service aftale.

Kontakt:

Hvis du vil høre mere om service af damp / damp støvsugere, er du velkommen til at kontakte vores service afd. service@cryocip.dk eller pr. tlf. +45 75 92 81 00.

 
%d bloggers like this: