Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00
Inox 7500

Service af Damp & Damp støvsuger

Service øger din maskin drift

CryoCIP analyser viser, at hvis ikke man servicere sin damp / damp støvsuger jævnligt falder effekten med optil 60% inden der er gået kort tid. Ved selv dagligt og ugentlig kan maskinen holdes på 100% effektivitet. Samtidig holder din maskine meget længere.

Det er derfor vigtigt at brugeren gennefører den daglige service vedligehold af maskinen, for at opretholde god drift. Da maskinen inderholder mekaniske og elektriske komponenter som jævnligt skal efterses afhængig af hvor meget man bruger maskinen.

Damp maskiner er af høj kvalitet, bruger programmer og microchips/ printkort og derfor meget vigtigt at de mekaniske dele efterses jævnligt, ellers er der en riciko for at man overophede de elektriske dele, som herefter står af.

Hvilke type af service skal man benytte sig af.:

Hos CryoCIP, anbefaler vi 3 forskellige typer for service. pakkerne er inddelt i Pakke 1 – Pakke 2 – pakke 3. Antal af service og hvor meget som skal udføres afhænger, hvad omkostninger der løber på.

Effekt af ingen vedligehold

Det er meget område baseret om hvor meget vedligehold maskinen egentlig kræver. Det afhænger nemlig af kalkindholdet i vandet, som er årsagen til at maskinen falder i effekt eller at maskinen går helt i stykker. Det som sker, er at kalken begynder sig at sætte sig i tanken, hvorpå vand indhold bliver mindre og derfor falder temperatur og tryk. Herud over slår kalken sig i stykker og sætter sig i ventiler – pumper og slanger. Det er derfor en bekosteligt affære ikke at holde vedligeholdelse, dels fordi det er dyrere at udskifte delen end selve delen koster og mange gange kan det slet ikke betale sig, medmindre man har en fastpris aftale som for eks. en års service aftale.

CryoCIP har mange forskellige damp maskine produkter. valg af udstyr afhænger lidt af den kapacitet, der er brug for og over hvor lang tid det skal ske.

Kontakt:

salg link. 

Online salg af dampmaskiner link.

 
%d bloggers like this: