Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Skimmel afrensning med damp & dampsug

Med høj temperatur

Med meget høj temperatur og mættet damp, kan du med 180°C og et tryk på 10 bar hurtigt desinficere skimmel uden brug af kemi. Du skal blot anskaffe dig en maskine med det udstyr som høre til skimmel afrensning. Det er ikke den store videnskab, at udfører opgave, men det kræver viden at vide hvordan man bruger udstyret, samt holde det vedlige, så temperaturen altid er i top, idet det er temperaturen som sikrer en effektiv desinficering.

Hos CryoCIP, går vi ind for kvalitets egenkontrol. Til denne process anbefaler vi at bruge ATP control digital med rapport. ATP sikrer dig at du på 10 sek. har et testresultat, samt at disse er downloaded ned i programmet, så du har din dokumentation i orden. CryoCIP anbefaler, CryoCIP ATP, som du kan finde på følgende link.

Få et uforpligtende tilbud fra CryoCIP på maskiner eller et kursus til at komme i gang. vi kan kontaktes +45 75 92 81 00 eller mail til vores salgs service på service@cryocip.dk

Miljøvenlig

At anvende damp og dampsuger, er miljøvenlig overfor miljøet. Der er ingen kemiske gasser som ophober i processen. Og anvender du vindmøllestrøm eller solcelle strøm, er tørdamp – damp – dampsuger 100% miljøvenlig. Ingen lugtgener og ingen kemiske restprodukter tilbage.

 
%d bloggers like this: