Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Skimmel afrensning uden brug af kemi.

Højere temperatur øger hastigheden

Miljøvenlig skimmel afrensning og desinficering / behandling, kan bl.a. foretages med tørt Damp. På markedet i Danmark findes, der mange forskellige damp og suge maskiner. Disse adskiller sig væsentlig i hvilke kapacitet/pris de har. Som professionel bruger, bør du gå efter hvor høj temperatur udstyret kan yde og hvor længe udstyret kan køre med konstant varme. Hvis ikke udstyret laver mindst 150°C ved min. 5 bar tryk, vil det skade dit indeklima, idet når temperatyren ikke når mindst 150°C vil denne tilføre fugt til bygningen i stedet for at udtørre. det kan få alvorlige problemer i fugt i bygningen som kan skade bygningsdele og det vil kunne skade indeklimaet idet her ville kunne opstå skimmel, som vil have helbredsmæssige konsekvenser for brugerne.

Valg af maskine afhænger af resultat.

Der findes mange forskellige damp og dampsugere på det danske marked. Mange måler på prisen, men der er ikke mange som måler på temperatur og kapacitet. Eller hvor længe den kan komme med en konstant temperatur. Det er ærgerligt idet, når du sammenligner eks. en bil/ motor med hinanden, så ved du hvorfor du betaler ekstra for den ene frem for den anden.

Godt råd, når du skal vælge den rigtige maskine.

for at kunne finde den maskine som passer bedst til dig, er det vigtigt, at du gør dig klar over hvor meget du skal bruge udstyret pr. dag. det er klart at hvis du skal køre med maskinen i 8 timer, er det vigtigt at maskinen har en konstant temperatur indenfor 150°C – 180°C eller 5.0 bar til 10.0 bar. kapacitet og pris følges som regel ad og det er derfor vigtigt, at du ikke sammenligner priser, men at du også sammenligner kapaciteten på hvor meget maskinen/udstyret kan præsterer.

Demo af Udstyr:

Du kan altid komme forbi vores lager / udstilling i Fredericia. Aftal tid med vores sælger på telefon 75 92 81 00. eller mail info@cryocp.dk

 
%d bloggers like this: