Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

skimmel og fugt i bygninger

Fugt i gamle og nye bygninger

Fugt i boligen, skader boligen og sundheden. Det er derfor vigtigt, at når du opdager forhøjet fugt i boligen, er det meget vigtigt at fejlen og årsagen bliver fundet. Dels er det fordi, findes årsagen ikke og selv om fugten fjernes for en stund, vil fugten og evt. skimmel komme tilbage til boligen.

Find fejlen

Når du eksempelvis opdager fugt på dine vinduer, meget eller lidt i underkanden af vinduet, så indeholder rummet mere fugt end det kan komme af med.

vær opmærksom på hvor tit og ofte man oplever forhøjet fugt i boligen. Hvis ikke man kan løse fugten med udluftning, bør man undersøge andre byggetekniske installationer  er korrekte, eller om der er sket en skade på den byggetekniske installation, som kan være årsag til at fugten kommer.

En bolig skal være tør og varm. den skal ikke have kuldebroer eller andre kolde vægge som gør at kulde og varme mødes og på den måde opstår fugten. Når fugten så møder en ekstrem varme, så er det der hvor skimmel og skimmelspore kan opstå.

Konsekvenser med fugt i boligen

Konsekvenserne efter en vandskade i boligen kan have store konsekvenser. Det er vigtigt at få foretaget en korrekt omfangsvurdering af selve omfanget. Fugt i boligen er ikke kun i vægge-lofter og gulve. De er også i alle de andre materialer som er i rummet. Det vil sige møbler – stof – puder – tæpper – andre tekstiler som ligeledes kan blive fugtskadet eller meget sandsynlig indeholde skimmelspore som kan sætte sig til nye skimmel angreb.

Brug autoriseret fagfolk

Det er derfor vigtigt at du anvender autoriseret fagfolk som anvender professionelt udstyr, fra CryoCIP. Det vil være bedre og mere effektivt i det lange løb. Dels fordi tiden er den væsentlige faktor og som typisk andrager 2/3 del af prisen på saneringen.

Derfor er det udstyret som kan minimere tiden, en meget vigtig faktor, når du bestiller fagfolk. Har de ikke det rigtige udstyr, risikere du at opgaven tager for lang tid og du betaler mere for arbejde som kunne gøres hurtigere

Valg af metode er din sikkerhed til succes

Valg af det rigtige udstyr og metode, er en forudsætning for at dit projekt bliver en succes. Derfor anbefaler vi CIP AIR 1900 til at luftflytte i forbindelse med affugtning af en bolig. Affugtningen kan ske med CIP AF90C – CIP AF138C – CIP AF150C

Mere info:  link.

 

 
%d bloggers like this: