Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Skimmel sanitør kursus v. CryoCIP

Bliv Skimmel sanitør med et professionel kursus fra CryoCIP. Hos CryoCIP, gør vi meget ud af og forberede kurset, så den udførende får en viden til at forbedre skimmel sanitørens arbejdsgang.

Det er grundlæggende for succes, at man får lavet et grundigt forarbejde i form af bygning og bygnings screening, før end arbejdet kan begynde. Denne proces er meget vigtigt, fordi ellers kan bygherre ikke være sikker på om skaden/konstruktions fejlen er udbedret.

Når der er klarhed over omfanget af skaden, er det vigtigt at selve nedrivningen af de beskadige konstruktionsfejl, bliver fjernet uden at sprede nye spore. Det er derfor vigtigt med den rigtige afdækning, samt luftrense i området med HEPA 500 Filter, således man undgår spredningen. Det er vigtigt af bygningsmaterialer  fjernes forsvarligt og i lukket område og selve støvsugningen foregår med en godkendt HEPA støvsuger m. HEPA filter. Når området er renset for materialer og støv, kan selve skimmel behandlingen begynde.

Selve skimmel behandlingen, er der 2 metoder som kan anvendes, enten kan der anvendes en 100% miljøvenlig løsning som tørdamp løsningen på 161-180 gr. tørdamp, ellers kan der anvendes en kemisk løsning, som ikke er miljøvenlig, men virker. Selve metodernes hastighed, vurdere CryoCIP ligger tæt op af hinanden og omkostningerne, når du lægger dem sammen også meget tæt op af hinanden, på den korte bane.

Der er flere som angiver at kemi løsning er hurtigere, idet den kun skal spøjtes på. Men her glemmer mange at kemien skal aktiveres inden at den har sin effekt. Aktiveringen betyder, at du skal børste i området, før man kan være sikker på aktiverings processen er i gang. På den korte bane er kemi i indkøb, kontra at købe en maskine ind, billigst på den korte bane. Ser man derimod på den lange bane i indkøb af kemi materialer, kontra at købe en maskine, viser vores undersøgelser, at maskinen ofte er betalt i dens første projekt.

Kontakt CryoCIP 

Onlinesalg 

Skimmel sanerings kursus

Kursus arrangeres efter behov og planlægges efter virksomhedens ønsker.

Priser fra kursus, afhænger af hvor mange deltager som der er.

4. personer – 3.297 kr. / Person

6. – 15. personer 1.287 kr. / Person

16. – 25. Personer 935 kr. / Person

*alle priser er opgivet ex. moms / levering / fortæring. Efter kurset modtager du et CryoCIP kursus bevis (ikke lovpligtigt). Når du har gennemgået CryoCIP program for Skimmel sanitører, er du certificeret CryoCIP skimmel sanitører. (ikke Lovpligtigt). Pga. Covid-19 vil der indtil efter d.1/9-20 ikke blive holdt fysiske kursuser, men der er muligt at anvende online video undervisning.

Brug for et tilbud til din virksomhed kontakt CryoCIP på +45 75 92 81 00 eller mail kursus@cryocip.dk

 

However the Steam from CryoCIP, has the most effective steam up to 220 degrees .

 
%d bloggers like this: