Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Skimmelbehandling

For Fagfolk

Egentlig er det forholdsvis nemt, at afrense og behandle skimmel effektivt og hurtigt, men det kræver faglighed og præcision, at opnå et langsigtet resultat. Derfor gør CryoCIP, meget ud af og optimere udstyr og uddannelse med daglig drifts vedligehold, således at man undgår fejl i saneringen. Uanset, så skal en tørdamp maskinen som leverer tørdamp på min. 140 gr. eller min. 5 bar tryk op kåge overfladen, således at den i løbet af 4-6 sek. vil desinficere et område. Forudgående med selve desinficeringen anbefaler CryoCIP af støvsuge med en HEPA støvsuger inden selve desinficeringen.

Valg af det rigtige ressource / Udstyr

Hvis ikke man vælger det rigtige udstyr, samt den udførende ressource, er der stor change for, at man ikke har afrenset overfladen korrekt, fordi de hyfer og skimmel spore som sider i overfladen ikke er fjernet helt og således vil der være stor sandsynlighed i at skimmel kan komme igen indenfor 12-24 måneder.

Kemisk fejl:

Der er flere gange observeret, at virksomheder oplyser at de skimmel afrenser med tørdamp og at det sker meget meget små hobby maskiner som ikke kan holde temperaturen konstant og dermed tilfører de mere fugt til overfladen som skader idet netop fugt vil få skimmel til at vokse hurtigere og dermed har man ikke opnået at fjerne skimmel, men opnået at der kommer mere skimmel.

Andre virksomheder efterbehandler med kemi /skimmel produkt) og dette betyder for det første er løsningen ikke miljøvenlig længere og for det andet, så har kemien den egenskab at skimmel under overfladen godt kan gro.

Valg af rigtige leverandør:

Som kunde eller bygherre, er det altid vigtigt at vælge den rigtige leverandør til at udfører en opgave. Men netop omkring Miljøsanering, er det specielt vigtigt at vælge de virksomheder, som har de rigtige kompetancer og her bemærkes det at pris og kvcalitet som regel følges ad.

Kontakt i dit område:

CryoCIP udfører ikke arbejdet, men levere løsninger til de leverandører som udfører arbejdet. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, for information om hvem der udfører arbejdet i dit område på tlf. 75 92 81 00 eller mail til salg@cryocip.dk

 
%d bloggers like this: